• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Caminada Nocturna 2022

CAMINADA NOCTURNA - DISSABTE 20 D'AGOST PELS CAMINS DE RONDA 
14 KM

El Club Excursionisme Torredembarra organitza la 10a Caminada Nocturna entre Tarragona i Torredembarra. Aquest any la sortida serà des de la zona Esportiva i l'arribada a la plaça del Castell.

ITINERARI

Sortida de la platja de l'Arrabassada, seguint per platja de la Savinosa, platja dels Capellans i la platja Llarga. Traverssarem el bosc de la Marquesa fins arribar a La Mora (primer avituallament). Seguirem el Camí de Ronda fins arribar al Castell de Tamarit, platja d'Altafulla, passarem pel roquer, platja del Canyadell, Far de Torredembarra. Continuarem pel carrer de l'Orenga, plaça de l'Ermita, av. Oliveres, passeig de Francesc Macià, passeig de la Sort, carrer Francesc Moragas, carrer d'Antoni Roig, fins arribar a la plaça del Castell.

DADES DE LA CAMINADA

El temps màxim establert per a realitzar la Caminada serà de 4:3 h. El temps de tall a la Platja de la Mora serà de 2:30 h. Són un total de 14 km, amb un desnivell positiu acumulat de 120 m. La Caminada, en la seva majoria, recorre el GR- 92 (Camí de Ronda) que transcorre tocant a la costa. Només l'abandonarem en dos trams, en una part del Bosc de la Marquesa i a la part final, per a dirigir-nos a la Plaça del Castell de Torredembarra.

HORA I PUNT DE TROBADA

19:45 h - Pavelló Sant Jordi de Torredembarra

SORTIDA AUTOCARS

20:00 h

INICI CAMINADA

20:45 h - Platja de l'Arrabasada

ACONSELLEM PORTAR

Una motxilla còmoda (no de cordes), bastons, roba còmoda i transpirable, calçat ja utilitzat en altres ocasions, un impermeable si hi ha previsió de pluja, 1L d'aigua mínim i telèfon mòbil, ben carregat.

OBLIGATORI PORTAR

Frontal! Sense, no es podrà participar a la Caminada.

AVITUALLAMENTS

Hi haurà un avituallament intermedi a 7 km, que situarem a la Platja de la Mora, on oferirem un entrepà i una ampolla d'aiga, i un altre al finalitzar la caminada, on oferirem coca i cava.

RECOLLIDA DE SAMARRETES I DORSALS

Divendres dia 19 d'agost, es podrà recollir aquest material al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 19.00 a 20.30 h. També es podrà recollir el mateix dia de la caminada, al punt de trobada, de 19.00 a 20.00 h (serà necessari presentar el DNI per recollir la samarreta i el dorsal).

 

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona