• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Cinema a la fresca 2018

CINEMA A LA FRESCA 2018

 

 

DIJOUS 19 DE JULIOL

A les 22 h. a Cal Bofill

 

 

Any: 2017

Duració: 91 minuts

Gènere: Comèdia / Drama

Classificació: Apta per a majors de 12 anys.

Sinopsi:

Quan l'esposa de Gregorio, un banquer molt conservador, del Real Madrid i molt rondinaire, mor repentinamente, aquest es veu obligat a complir la seva última voluntat: passar un cap de setmana amb el seus fills i les seves respectives parelles a Sanlúcar de Barrameda per escampar les seves cendres al Guadalquivir. Aquí és on comencen els problemes per al Gregorio, ja que la seva filla Sandra està casada amb Jordi, un català molt culé al que no soporta. La seva altra filla, Alicia, està sortint amb el Leo, un hippy anti-sistema, i Carlos, el seu fill petit, amb el que porta sis mesos sense parlar-s'hi des de que va sortir de l'armari, es presenta amb la seva parella Eneko, un basc d'origen senegalés.

 

 

 

DIJOUS 26 DE JULIOL

A les 22 h. a la Pl. del Castell

 

 

Any: 2017

Duració: 97 minuts

Gènere: Drama | Basada en fets reals

Classificació: Apta per a tots els públics

Sinopsi:

Frida (Laia Artigas), una nena de sis anys, afronta el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. Lluny del seu entorn proper, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida.

 

 

 

DIJOUS 2 D'AGOST

A les 22 h. a Cal Bofill

 

 

Any: 2012

Duració: 85 minuts

Gènere: Animació / Comèdia / Aventures

Classificació: Apta per a tots els públics

Sinopsi:

Alex el lleó, Marty la zebra, Melman la girafa i Gloria la hipopòtam estan decidits a tornar com sigui al Zoo de Central Park a Nova York. Després d'abandonar Àfrica, prenen un desviament i emergeixen, literalment, a Europa, perseguint als pingüins i ximpanzés que se les han arreglat per fer saltar la banca d'un casino de Montecarlo. Aviat, els animals són descoberts per la capitana Chantel DuBois, una tossuda francesa encarregada del control d'animals, i a la que no li agrada gens que uns animals del zoo caminin lliures per la seva ciutat.

 

 

 

DIJOUS 9 D'AGOST

A les 22 h. a la Pl. del Castell

 

 

Any: 2017

Duració: 90 minuts

Gènere: Animació

Classificació: Apta per a tots els públics

Sinopsi:

Balthazar Pratt, un antic nen estrella obsessionat amb el personatge que va encarnar en els anys vuitanta, demostra ser el pitjor enemic al que Gru ha tingut que enfrontar-se fins la data.

 

 

 

DIJOUS 16 D'AGOST

A les 22 h. a Cal Bofill

 

 

Any: 2016

Duració: 127 minuts

Gènere: Musical. Romanç. Comèdia. Drama

Classificació: Apta per a tots els públics

Sinopsi:

Mia (Emma Stone), una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre va a càstings, i Sebastian (Ryan Gosling), un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s'enamoren, però la seva gran ambició per arribar al cim en les seves carreres artístiques amenaça de separar-los.

 

 

 

DIJOUS 23 D'AGOST

A les 22 h. al Port Esportiu-Roca Foradada

 

 

Any: 2017

Duració: 142 minuts

Gènere: Ciència ficció / Aventures

Classificació: Apta per a majors de 12 anys

Sinopsi:

César i els seus micos són forçats a encarar un conflicte mortal contra un exèrcit d'humans liderat per un brutal coronel. Després de patir pèrdues enormes, César lluita amb els seus instints més foscos en una recerca per venjar a la seva espècie. Quan finalment es troben, Cesar i el Coronel protagonitzaran una batalla que posarà en joc el futur d'ambdues espècies i el del mateix planeta. Tercera pel·lícula de la nova saga de 'El Planeta dels Simis'

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona