• idiomes:
 • Català
 • Español
 • English
 • Française
 • Deutch
 • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Concerts de la Roca Foradada

CONCERTS DE LA ROCA FORADADA

ESTIU 2017

 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la novena edició del Cicle de Concerts Roca Foradada amb un programa que aplega sis actuacions entre l’1 de juliol i  el 25 d’agost. Soul, funky, jazz, havaneres, nou folk, Nova Cançó, músiques del món, a un preu molt assequible: 5 € l’entrada, excepte el concert del 18 d’agost a Baix a Mar que és gratuït. El cicle l’obre el grup Funkystep & The Sey Sisters amb un concert de soul i funky. La regidora de Cultura, Núria Batet, ha explicat que s’ha triat iniciar el festival amb força, programant aquest grup potent que va actuar fa dos anys amb públic que es va quedar sense entrades. També ha explicat que s’ha dut a terme una tria molt acurada per a conformar la programació, tenint en compte no repetir estils en relació a l’any passat, excepte les havaneres de Port Bo que ja han esdevingut un clàssic del festival.

Quatre dels sis concerts tenen lloc al Roquer, un a la plaça d’Antoni Roig i Copons de Baix a Mar i un altre a la plaça de l’Església de Clarà. Per segon any, el recinte principal d’actuació serà la cova coneguda amb el nom del Pet d’Ovella, just al costat de la coneguda amb el nom de la Roca Foradada. Cal recordar que el canvi es va produir per garantir un espai més ampli i adequat, però sense perdre l’encant i l’entorn de gran bellesa del Roquer.

Els Concerts de la Roca Foradada, que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, compten amb el suport de Repsol, de Port Torredembarra, de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Programació:

 • Dissabte 1 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert de soul i funky amb Funkystep & The Sey Sisters. Entrada 5 €.Funkystep va néixer l’any 2006 en format septet amb l’objectiu de retre homenatge als grans artistes de la música negra. Amb noves incorporacions van esdevenir Funkystep & The Sey Sisters el 2009.     

             

 

 • Dijous 13 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert de jazz amb Susana Sheiman Sextet. Entrada 5 €. Amb motiu del centenari del naixement d’Ella Fitzgerald, reten homenatge a la “primera dama de la cançó”.

            

 

 • Divendres 21 de juliol, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert d’havaneres amb Port Bo. Entrada 5 €. El grup, juntament amb altres amants del gènere, és l'impulsor de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, i ha participat en totes les edicions.

             

 

 • Dissabte 12 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça de l’Església de Clarà, concert de nou folk amb Formiga and Cigale. Entrada 5 €. És un grup catalano-francès establert a Bèlgica. Amb una arpa celta, un violí i dues veus més que màgiques, creen un espectacle visual i sonor únic. Amb el seu CD del 2016 van quedar entre els deu nominats a la categoria “Millor Disc Folk 2016” i “Millor cançó folk 2016” en els Premis Enderrock 2017.

             

 

 • Divendres 18 d’agost, a les 22.30 h, a la plaça d’Antoni Roig (Baix a Mar), concert amb The Joan Reig & Refugi – Viatge a Ítaca (Homenatge a la Nova Cançó). Actuació gratuïta. Presenten una revisió del mític disc de Lluís Llach “Viatge a Ítaca” de l’any 1975

             

 

 • Divendres 25 d’agost, a les 22.30 h, a la Roca Foradada, concert amb Breu (Músiques del Món). Entrada 5 €. Un repertori al voltant de la música popular d’Argentina, Brasil, Veneçuela, Espanya, Portugal i Catalunya.

              

 

Venda d’entrades a la Regidoria de Cultura (C/ Capella, 6. De dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Tel. 977 64 38 88) i a la Regidoria de Turisme (Pg. Rafel Campalans, 10. De dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 18 h a 21 h. Tel. 977 644 580. I una hora abans a taquilla.

 

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS:

Programa Concerts Roca Foradada

Cartell Concerts Roca Foradada

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

 • TORREDEMBARRA
 • Desenvolupat per:

  Diseño Web Tarragona