• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Festa del Quadre de Santa Rosalia

FESTA DEL QUADRE DE SANTA ROSALIA 2017

Del 8 al 16 de juliol del 2017

 

 

DIMARTS 11 DE JULIOL

 

A les vuit del vespre, al pati del Castell Concert de guitarara, a càrrec d'Izan Rubiou. Entrada : 5 € . Venda d'entrades una hora abans a taquilla.

Coorganitza: Associació Festival Internacional de Múisca Costa Daurada- Salou

 

A dos quarts de nou del vespre, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat X Mostra de Balls Country. Organitza :Associació Country la Torre

 

 

DIMECRES 12 DE JULIOL

 

A les set de la tarda, a la plaça del Castell Espectacle Riallades. Un concert que combina música , amb titelles i teatre, amb el que gaudirà de valent tota la família! A càrrec de la Companyia Pot Petit.

 

 

DIJOUS 13 DE JULIOL

 

A dos quarts d'onze la nit, a la Roca Foradad Cicle de Concerts Roca Foradada. Concert de jazz amb Susana Sheiman Sextet. Entrada 5 € . Venda d'entrades a la Regidoria de Cultura o la de Turisme i una hora abans a la taquilla.

 

 

DIVENDRES 14 DE JULIOL- La vigília i el ball de Festa Major

 

A les dotze del migdia, a la plaça del Castell Tritlleig de campanes des del campanar de l'església de Sant Pere Apòstol i enlairament de cohets des de la Torre del Castell.

 

A les set de la tarda, des de la plça de l'Escorxador, passant per la baixada de Sant Antoni, C/ Santa Rosalia, C/ Gibert, C/ d'Antoni Roig, plaça de la Font, plaça de la Vila, carrer de Carnisserria, C7 Freginal, baixada de Sant Antoni i plaça de l'Escorxador Cercavila del Seguici Popular Infantil, amb el Ball de Diables Infantil, la Mulasseta, el Ball de Bastonets, el Ball de Pastorets Infantils, el Ball del Patatuf, el Ball de Cercolets i la Colla Infantil dels Nois de la Torre,

 

A dos quarts d'onze de la nit, des del passeig de la Sort passant pel carrer de la Sort, plaça de la font, plaça de la Vila, carrer Joan Güell i plaça del Castell Correfoc a càrrec del Ball de Diables de Torredembarra, la Virgília de Torredembarra, el Ball de Diables de Tarragona, la Colla Vella del Ball de Diables de Sitges, la Vibria de Tarragona, el Ball de Diables de Mataró i el BAll de Diables del Morell.

 

A dos quarts d'onze de la nit, al parc de Cal Llovet Concert, amb l'orquestra Maravella.

 

A les dotze de la nit , al parc de Cal Llovet Ball amb l'oquestra Maravella.

 

A les dotze de la nit, a la plaça del Castell, Ball jove amb Orchestra Guetto.

 

En acabar, a la plaça del Castell Arnon Deejay.

 

 

​DISSABTE 15 DE JULIOL- La Festa. La processó votiva

 

A les vuit del matí, des de la plaça de la vila, carrer Major, carrer Ample, plaça del Castell, carrer de Freginal, baixada de Sant Antoni, carrer d'alt de Sant Pere, c/ Filadors , C/ Envelat, C/ Lleida, C/ Pere Badia, Fundació Pere Badia, C/ Antoni Roig, plaça de la Font i plaça de la Vila Matinades , amb els Grallers de la Torre.

 

A les onze del matí a l'església de Sant Pere Apòstol Solemne Ofici Eucarístic , acompanyat per la CoralSantA Rosalia i veneració de la relíquia de la patrona.

 

A dos quarts de vuit del vespre, des de l'església de Sant Pere Apòstol, C/ Joan Güell, C/ Ample, C/ Major, plaça de la Vila, C/ d' Antoni Roig, C/ Gibert, C/ Santa Rosalia, baixada de Sant Antoni, C/ Freginal, C/ carnisseria, C/ Joan Güell i església de Sant Pere Apòstol Processó votiva del Quadre de Santa Rosalia

 

En arribar a l'església de Sant Pere Apòstol Esclat de músiques, focs , balls i danses dels elements del seguici i venració del Quadre i cant dels Goigs a Santa Rosalia

 

A dos quarts d'onze de la nit , a la plaça del Castell Pre- Barrakes en acabar , deejay

 

 

DIUMENGE 16 DE JULIOL Els castells, la festa de la Mare de Déu del carme i Processó Marinera

 

Des de les vuit del matí fins a les tres de la tarda, al casal Municipal Open de dòmino

 

A partir de les deu del matí, a la plaça de l'escorxador Actes del 30 è  aniversari del Ball de Diables de Torredembarra ( programa a banda)

 

A les sis de la tarda, a la plaça de la Vila Actuació castellera, amb la Colla Jova Xiquets de Tarragona, Colla Xiquets de Valls i Nois de la Torre.

 

A les set de la tarda, a l'església de Sant Joan Baptista de Baix a Mar Missa de la Mare de Déu del Carme

 

A tres quarts de vuit del vespre, a Baix a Mar Processó marinera, amb la sagrada imatge de la mare de Déu del carme portadapels pescadors fins a la mar, benedicció de l'aigua i cant de la Salve. Seguidament, trasllat al port per a la processó marinera.

 

Seguidament, al passeig de Colom Ballada de sardanes, amb la Cobla La Principal de Tarragona.

 

En tornar de la processó marinera, de Cal Bofill a la plaça Josep Valls Ibern Procesó, besamans, cant de Goigs i enlairament de coets.

 

A les deu de la nit, a la plaça del castell Concert Simfònic a càrrec de la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya.

 

 

 

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DEL QUADRE DE SANTA ROSALIA

 

 

 

 

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona