• idiomes:
 • Català
 • Español
 • English
 • Française
 • Deutch
 • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Festival Roca Foradada 2022

 • 02/07/2022 22:00 - 20/08/2022 22:00
 • Torredembarra
 • a consultar
 • 977 643 888
 • cultura@torredembarra.cat

ESTIU 2022
FESTIVAL ROCA FORADADA
NITS, MÚSICA I MAR

2 i 23 DE JULIOL // 6, 12 i 20 D'AGOST

 

Dissabte 2 de juliol a les 22 h
Roca Foradada - Port Torredembarra

LA VELLA DIXIELAND
Jazz

L'any 1917 es va fer la primera gravació de la història del jazz: Tiger Rag, a càrrec de l'Original Dixieland Jazz Band. Aquest, per tant, és el referent més antic que podíem trobar els que vam començar a tocar aquesta música a finals del segle XX.

Anys molt convulsos però d'una gran riquesa creativa en totes les arts.

Amb aquest projecte tornem als nostres orígens, el jazz més tradicional. El repertori inclou temes de les llegendàries orquestres de Jelly Roll Morton. Kid Ory, Sidney Bechet o Louis Amstrong, i en recrea la sonoritat original.

 

Dissabte 23 de juliol, a les 22 h
Roca Foradada - Port Torredembarra

RENALDO & CLARA
Pop

El projecte liderat per Clara Viñals torna amb L'amor fa calor, un disc que recordarem com l'ascens definitiu del seu pop cap a un cim nou. Si quedaven pocs dubte sobre el talent de Renaldo & Clara, amb L'amor fa calor s'han dissipa del tot. Aquest nou disc desprèn confiança i atreviment, i suposa una evolució en tots els sentits. Les noves cançons estan plenes de lletres d'allò més originals que oscil·len entre una honestedat desarmant i la ironia més punxant. Però no són només les lletres el que sorprèn d'aquest disc. Les melodies són enganxoses i contagioses, pròpies de les grans cançons del gènere. Les cançons de Clara Viñals desborden personalitat, sense prejudicis ni encasellaments, la qual cosa demostra que Renaldo & Clara es troben en el seu millor moment. 

 

Dissabte 6 d'agost, a les 22 h
Roca Foradada - Por Torredembarra

MARALA
Música d'arrel

Marala són la Selma Bruna, a Clara Fiol i la Sandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans. A trenc d'alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren la ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins.

 

Divendres 12 d'agost, a les 22 h
Roca Foradada - Port Torredembarra

FANEKA
Folk progressiu

Guitarra, violoncel, violí, calaix i quatre veus femenines conformen el so cru amb què Faneka omple l'espai. El gènere musical a què sona la seva música està entre el folk nord-americà, la canó d'autor i el grunge dels 90. El 2022 presenten el seu nou disc, Caliu, on mantenen l'essència amb què van començar el seu recorregut estatal el 2016.

 

Dissabte 20 d'agost a les 22 h
Roca Foradada  - Por Torredembarra

MARUJA LIMÓN
Flamenc fusió

El quintet femení presenta el seu tercer treball discogràfic: Vidas (Satèl·lit K, 2022). Unn treball carregat de l'energia, intensitat i alegria que les caracteritza. El flamenc, la rumba, el pop, i els ritmes llatins i urbans es barregen amb maduresa i potència amb lletres que conformen un conjunt de veus i de vides que expliquen les seves realitats. Històries que habiten els nostres barris, ciutats o pobles, el dia a dia de cada persona, i que exposen presents, passats i possibles futurs. 

 

Preu general 7 € cada concert
Preu reduït 5 € cada concert per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

VENTA D'ENTRADES:
http://www.torredembarra.cat/

DIPTIC DE L'ACTIVITAT

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

 • TORREDEMBARRA
 • Desenvolupat per:

  Diseño Web Tarragona