• idiomes:
 • Català
 • Español
 • English
 • Française
 • Deutch
 • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Festival Roca Foradada

FESTIVAL ROCA FORADADA

ROCA FORADADA - PORT TORREDEMBARRA

 

 

PROGRAMACIÓ

 

Dissabte 10 de juliol, a les 22.00 h.

LAS MIGAS

Flamenc

 

Les cançons d'aquest nou espectacle s'han creat per aprofundir en aquest concepte. Són composicions noves que fan olor de mar, de natura, de flamenc, de transgressió, de lluita per millorar les coses i canviar-les.

Las Migas presenten Empatia amb valentia i amb una posada en escena que col·loca les quatre components en diferents situacions, no sempre esperades. Després de la intenssíssima gira del 2019 i un començament el 2020 absolutament prometedor, han pogut respirar, reflexionar i mirar cap a dins per veure qui són realment elles, per mostrar aquest jo individual i aquest jo col·lectiu a través de la seva música, de les seves veus i dels seus instruments.

 

Dissabte 24 de juliol, a les 22.00 h.

PORT BO

Havaneres

 

El grup Port Bo neix l'any 1996 a Calella de Palafrugell amb motiu de la presentació del llibre Calella de Palafrugell i les havaneres. El grup, juntament amb altres amants del gènere, és l'impulsor de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, i hi ha intervingut en totes les edicions. A més de participar en les cantades més importants de Catalunya, ho ha fet també arreu del món.

 

Divendres 30 de juliol, a les 22.00 h.

GUILLEM ROMA

Cançó d'autor

Aquest 2021 és un any de novetats esperades pel músic osonenc Guillem Roma, que presenta nou treball i que arribarà amb una energia renovada i fresca, i amb altes dosis d'optimisme! Cançons que ens faran ballar i reflexionar a parts iguals amb l'originalitat i la connexió que caracteritzen l'artista, amb totes les ganes de retrobar-se amb el públic, amb l'elegància d'una posada en escena cuidada fins a l'últim detall, i amb talent i músics de primera línia. Una experiència que convertirem en única per estrenar aquest nou disc i compartir tota la seva màgia amb tots vosaltres!

 

Dissabte 7 d'agost, a les 22.00 h.

THE BLACK BARBIES

Jazz, swing, soul i funk

The Black Barbies és una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquesta banda de Barcelona reuneix músics de diverses procedències, tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual des de la primera nota crea una sensacional barreja explosiva de sons i sabors d'allò més extraordinària.

Amb la dolça veu de Xiluva Tomás al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, compten amb la secció de vent i cors més divertida i sexy de tot Barcelona.

 

Dissabte 14 d'agost, a les 22.00 h.

MARIA JAUME

Folk acústic

 

La Maria Jaume té 20 anys i presenta el seu disc debut, Fins a maig no revisc, produït per Pau Vallvé. Propera i sincera, crua i transparent, el seu folk acústic estén un pont entre les grans cantautores de l'indie contemporani i la fecunda escena mallorquina actual. En el disc, hi predominen els moments íntims i introspectius, però ben puntuat amb hits pop i algun divertiment.

En els primers compassos de la seva trajectòria, Maria Jaume ha actuat ja en festivals com Vespres d'Hivern, Tastautors, Mobofest o Portalblau. Va pujar a l'escenari del Teatre Principal de Palma al costat de Miquel Serra i just abans de l'estiu va oferir un concert reproduït en continu per al Primavera Sound.

 

Dissabte 21 d'agost, a les 22.00 h.

QUARTET BROSSA

Folkestral

El Quartet Brossa, en la seva versió oberta de Col·lectiu Brossa, emprèn un nou projecte entusiasta i eclèctic que combina el coneixement de la música clàssica amb un alt sentit lúdic i enjogassat. El projecte Folkestral pretén orquestrar de manera folk les melodies que els grans compositors del segle XIX i XX van prendre a la música tradicional. Una proposta jocosa i bromista que intenta, com és habitual en el Quartet Brossa, d'una banda, difuminar les fronteres entre allò culte i allò popular i, de l'altra, eixamplar el valor de les grans obres de la història de la música. Com deia la revolució: Al poble el que és del poble!

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

Preus:

 • General: 7 € cada concert
 • Preu reduït: 5 € per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

Venda d'entrades: www.torredembarra.cat

 

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS:

FULLETÓ FESTIVAL FROCA FORADADA 2021

 

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

 • TORREDEMBARRA
 • Desenvolupat per:

  Diseño Web Tarragona