I Festival Gastronòmic de Torredembarra
- 18/05/2024 18:00 - 19/05/2024 01:00
-
Passeig Rafael Campalans, 10
- A consultar
- 977 64 45 80
- turisme@torredembarra.cat
- /www.torredembarra.cat/
I FESTIVAL GASTRONÒMIC DE TORREDEMBARRA
18 DE MAIG DE 18.00 A 01.00 H
PG. RAFAEL CAMPALANS, 10 - DAVANT LA CASONA (OFICINA DE TURISME)
Vine a gaudir d'activitats de rumba i DJ's, de l'espai gastronòmic i de les activitats infantils!!
A partir de les 18.00 h - COMPRA LA TEVA TAPA A CADA ESTABLIMENT PARTICIPANT
DEGUSTACIÓ DE TAPES (preus entre 3€ i 6€)
PEIXATERIA EL FAR (Gluten, fruits secs i crustacis)
Pop a la gallega.
BAR L'ESTACIÓ (Peix, gluten i ou)
Calamarcets amb patates anegats en allioli.
RESTAURANT LAS PALMERAS (Peix, ou i gluten)
Ensaladilla de l'àvia amb seitó confitat i ceba fregida
PASTISSERIA CAL JAN (Làctics, ou, fruits secs i gluten)
Bailona (pastís de formatge)
CAFETERIA SAL I SUCRE
Pizza Napoletana.
RESTAURANT CAL SILVER (Gluten, ou, peix)
Bacallà amb allioli gratinat.
PEPITO BRAVO (Gluten, sulftis, làctics, trases de sèsam, soja i fruits secs)
Mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i jalapeny.
LA ONA LIVORNO (Làctics, ou, gluten, fruits secs, trases de sèsam i soja)
Torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema.
4 VINS GASTROBAR (Peix, gluten)
Llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova.
GELATERIA ICEBERG (Peix, crustacis)
ICE-VICHE: Canastreta cruixent de plàtan farcida d'alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop.
PIZZERÍA L'ALL NEGRE (Gluten, ou, mostassa, fruits secs, soja i làctics)
Pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratina.
BELLATERRA Y LA TERRACITA DE BELLATERRA (Ou, làctics, gluten. Vegana: sèsam i gluten)
Empanades argentines (opció vegana)
RESTAURANT ÒXID (Peix i fruits secs)
Cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica.
GELATERIA LAS PALMERAS (Llàctics)
Terrina de gelat amb galeta.
RESTAURANT 4 LATAS (Peix, gluten i sulfits)
Torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra.
RESTAURANT 4 MAKIS (Peix, gluten i ou)
Alga Nori en tempura amb làmines d'alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa Wafu.
BOGA D'OR 2.0 BY RESTAURANT CAL PASTORET (Llàctics i ou / Llàctics)
Oblea Nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells.
BODEGA BON VI
Vins i caves
De 18.00 a 21.00 h
RACONS INFANTILS ALS JARDINS DE LA CASONA (Oficina de Turisme)
Taller de xapes, fang, dards, tattoos de purpurina, hamma i tir amb arc.
Venta de tickets a la Oficina de Turisme.
Preu: 1€
De 19.00 a 20.30. h
Grup de Rumba: TOMAYDAKA
De 20.00 a 01.00 h
LOLA VAN, la 1a DJ Truck
Descarrega't el díptic amb tota la informació!!
DÍPTIC - I Festival Gastrònomic, 18 de maig