• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Rasca i Guanya 2021

 

CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL "RASCA I GUANYA 2021"

 

La Regidoria de Comerç, Inústria i Activitats, inicia una nova campanya de dinamització comercial que portarà per nom “Rasca i guanya 2021, Redescobreix el comerç, comprar a la Torre té premi” amb l’objectiu d’ajudar a potenciar les vendes de tots aquells establiments adherits a la campanya.
Aquesta acció consisteix en entregar un “rasca” a aquells clients que realitzin una compra per un import superior a 10 € (s’entregarà tan sols un rasca per compra). Els premis que es podran obtenir mitjançant els “rasca” seran: marxandatge del municipi o premis de 5, 10 20 i 50 €.

 

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA:

 

Comerços  participants?

 

Quant durarà la campanya?

Del 4 al 30 de juny de 2021 (el comerciant / restaurador podrà entregar els “Rasca”)

Del 4 de juny al 30 de juliol (els clients podran bescanviar els “Rasca”. Un cop finalitzat aquest periode els “Rasca” no es podran bescanviar)

 

Quan s’entreguen els “Rasca” als clients?

Les targetes “Rasca” les repartirà el propi establiment entre els seus clients per compres superiors a 10 €. (Tan sols s’entregarà una targeta per compra)

 

On es bescanvien els “Rasca”?

Les targetes “Rasca” podran ser bescanviades en qualsevol dels comerços adherits a la campanya.

 

Què fer davant la sospita d’un ús fraudulent dels “Rasca”?

L’Ajuntament es reserva el dret d’elimnar justificadament d’aquesta promoció a qualsevol usuari que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funiconament i el transcurs normal i reglamentari de la present campanya.


Si durant l’acció promocional, per part de l’Ajuntament es comprovés o observés que un participant intenta obtenir o obté tiquets de compra falsos o que intenta participar de forma fraudulenta, la seva participació serà considerada automàticament no vàlida i no podrà reclamar ni al·legar res als organitzadors de la campanya.

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS:

Bases "Rasca i Guanya 2021"

Póster establiment participant campanya

Flyer de la campanya

 

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona