• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

Torredembarra és Música (Tercera edició)

Rècord de participació al 'Torredembarra és Música'

 

 

28 grups i artistes actuaran els dies 6 i 7 d'octubre


“Torredembarra és música” ja encara la recta final dels preparatius per sortir al carrer els pròxims 6 i 7 d’octubre amb rècord de participació: 28 grups i artistes s’han inscrit a la tercera edició que enguany ha ampliat l’àmbit geogràfic a tota la comarca del Tarragonès.

 

El programa d’actuacions contempla cinc escenaris diferents del municipi: aparcament de Mañé i Flaquer, carrer d’Antoni Roig, plaça de Mn. Joaquim Boronat, plaça de la Font, plaça d’Antoni Roig a Baix a Mar i carrer de Rodes. A més, també hi participa el bar Atzur, que acollirà una actuació a la terrassa de l’establiment.

Els grups musicals inscrits són: Amigos del Sur (rumbes, sevillanes i passos dobles), Carmen Sayago (cobla), Blue Velvet d’Alella (modern i clàssic), C.y.a.t.e.c. (metal i hardcore), José Ángel Barrera (flamenc), Nobodies (rock i pop), Stone Vibe (rock), Els Cantaires de la Llar (coral), Nostalgia (rumbes i boleros), O-xenta’s (pop-rock), Lager (Baix Gaià metal), Coral Sant Jaume de Creixell (coral), Fumetal (punk-metal), Ade·Más (rock), The BlackSlats (blues), Copia de Seguridad (pop-rock), Coro Rociero Torredembarra i Baix Gaià (coral), Font-Llauradó (anys 60-70), Maruga Band (músiques del món d’arrel tradicional), Babylon Sounds (rock), Xavi Jaumot (pop-rock d’autor), Maybe Tomorrow (rock), Novena Senda (rock), Rar (rock), Reversion (metal), Nemesis (rock), Kurkats (rock) i els nenes i nenes de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra. 

 

El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha ressaltat que ha estat tot un encert obrir la participació a tota la comarca del Tarragonès, fet que ha ampliat la participació. També s’ha mostrat satisfet perquè aquesta participació ve acompanyada d’una gran varietat d’estils musicals (rock, músiques del món, coral, coro rociero, pop, cançons dels 60-70, metal, flamenc, etc.).

 


“Torredembarra és Música” és una iniciativa de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra que va néixer ara fa tres anys per tal de promocionar, promoure i fer una mostra dels grups musicals existents a Torredembarra, després ampliant-ho al Baix Gaià i ara al Tarragonès. L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de les regidories d’Educació, de Cultura i de Turisme, amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Torredembarra.

 

 

DESCARREGA'T PROGRAMA DEFINITIU TORREDEMBARRA ÉS MUSICA

 

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona