• idiomes:
  • Català
  • Español
  • English
  • Française
  • Deutch
  • Ruso
TORREDEMBARRA - Vacances màgiques a la Costa Daurada

XXVI Concurs de Castells

TORREDEMBARRA ES PREPARA PER ESTRENAR EL XXVI CONCURS DE CASTELLS AMB L'ACTUACIÓ DE 13 COLLES

El pavelló Sant Jordi s'incorpora com a escenari alternatiu de la diada en cas de pluja


La plaça del Castell de Torredembarra acollirà el diumenge 25 de setembre la primera jornada del XXVI Concurs de Castells, que comptarà amb 13 colles participants, entre les quals els Nois de la Torre. Serà la segona vegada que Torredembarra s'integri com a escenari del Concurs de Castells, després de l'estrena fa dos anys.

Una de les novetats destacades d'aquesta edició és la incorporació del pavelló Sant Jordi com a escenari alternatiu en cas de pluja. La decisió definitiva sobre la localització de la jornada es decidirà el dissabte 24 de setembre, un cop analitzades les previsions meteorològiques.

La diada comptarà amb 13 colles que s'han classificat segons les millors actuacions realitzades els últims mesos: Castellers de Figueres, Castellers de Badalona, Castellers de Cerdanyola, Castellers de Sant Vicenç dels Horts, Castellers de Caldes de Montbui, Castellers d'Esparreguera, Minyons de l'Arboç, Salats de Súria, Matossers de Molins de Rei, Castellers de Riberal, Xiquets de Vila-seca, Castellers de Castelldefels, Nois de la Torre.

Cal tenir en compte que estava previst que fossin 12 les colles participants, però finalment la xifra s'ha ampliat fins a 13 gràcies a la invitació dels amfitrions Nois de la Torre, que no s'havien classificat directament per a la jornada.

Cal recordar que entre 1997 i 2013 la població ja va acollir vuit edicions del Concurs de Castells Vila de Torredembarra, conegut popularment com a Concurs7, on hi prenien part les agrupacions que no tenien cabuda al certamen tarragoní. Torredembarra es va incorporar al 2014 com a escenari del certament, en el marc del Biennal, un projecte de reformulació del certamen dirigit pel torrenc Josep Bargalló. Des d'aleshores aquesta primera jornada de la diada està coorganitzada pels ajuntaments de Torredembarra i Tarragona, amb la col·laboració dels Nois de la Torre.

 

 

Descàrrega de documents:

Cartell XXVI Concurs de Castells

Nota de premsa XXVI Concurs de Castells

©2016 Regidoria de Turisme de Torredembarra

  • TORREDEMBARRA
  • Desenvolupat per:

    Diseño Web Tarragona